1 Kasım 2010 Pazartesi

Büyük ihtimalle haftanın yoğunluğundan sıkılmış, bilgisayarda gezerken rastgele rastlayacaksınız bu siteye ve bu yazıya. Bakacaksınız adı da bi garip, bi göz atayım belki bilmediğim şeyler vardır, yeni şeyler falan öğrenirim diyeceksiniz. Tıkladınız mı başlığa pıt pıt atacak yüreğiniz merakla acaba ne var bu başlıkta ayrıntılı olarak diye. Okurken garip surat ifadeleri ile eşlik edeceksiniz bu yazıya. Ya da ben size buranın adresini vericem, siz yazıyı göreceksiniz ve belki bu satıra kadar dayanamayıp okumayı bırakacaksınız. Evet, ikincisi daha mantıklı. 




İnsan hayatı boyunca amacını tam olarak saptayamamış, ya da belirlediği amaçlardan sürekli olarak sapıtılmış bir varlıktır. Diyeceksin bana felsefe yapma arkadaş, ama girişi böyle yapabiliyorum ancak. Kimisi amaçsız sürünür face'lerde, twitter'lar da ya da köprü üstlerinde... Kimisi en tepededir her zaman, bok gibi para kazanır, popisi tavan yapmış, kıskanılan insan tipidir. Büyük ihtimal ben amaçsızca sürünen mö tiplerden biriyim. Ne arabam var altımda, ne evim; ne popim çok yüksek gören selam verir, ne de paraya money derim. İlk bakışta mö'ye benzetmemiş olabilirsiniz. Dikkatli bakın ikinci sefer aradaki farkı daha rahat anlayacaksınız. 


Şimdi ben bu amaçsız blogu çok ters bi zamanda açtım aslında. Bu hafta başlayan ve ardı ardına bombardıman halinde devam eden bir dizi sınavım var şu sıralar. Araya bi bayram giriyo, büyükleri ziyaret, paralar cebe cuppa falan, sonra tekrar sınavlar. Yani şu yoğunluğumun arasında oturup blog açtığımdan dolayı bir alkış isterim. Umarım buraya arada sırada göz atabilir, rpg'den alıntı yazılarımı falan koyabilirim. Blogta neyi paylaşırsam daha çok hoşunuza kaçar, aa şu kızın bloguna bi girip bakayım çok da özledim keretanın paylaşımlarını derseniz, yazıverin onları bi zahmet ben de ona göre hareket edeyim şu daracık zaman dilimimde. Anonimlere açtık yorumu diye de sapıtmayın, küfür ya da hakaret içerikli şeyler de yazmayın bi zahmet adam gibi rica ediyorum. Bu yazıyı okuyupta sakın bu ne be okunmaz bunun yazıları da demeyin çok pis morartırım sizi ona göre.  Beyin bedava olunca, delilik sınır tanımıyo arkadaş.


5 yorum:

  1. ahaha .d.d
    çoğoşş

    YanıtlaSil
  2. ayy süpersin yaaa :D işte buu her zaman arkandayımm sen bu işi götürürsün :) kuzum benimm çok güzell her şey devamınıda beklioruzz ;) sıkı takipçisi olucam ona göree boşlama sakınn :D :D <3 huniii :D süper ya

    YanıtlaSil
  3. asdfsadf :D "yarıldım" yaa :D çok iyi <3 başarılarının devamını dilerim bebek :D :P

    YanıtlaSil
  4. süper olmuş bu .) biliosun sn bu işi
    takipçisiyiz :D

    YanıtlaSil
  5. Bi tanem bence sen tıp mıp okumayı boşver... Senin kalemin çok güzel ve güçlü... Gel seninle bir anlaşma yapalım... MF yerine TM seçelim üniversite sıralarına yaklaştığında ne dersin?... Belki o zaman sana bir surpriz yaparım... SÇS S babişkon

    YanıtlaSil