1 Kasım 2010 Pazartesi

Kahrolsun Heather Morris!

Üç gündür işim gücüm yok tabi, sınavım da yok (ne sınavı ya?) benim youtube'un açılmasıyla saldırdım gLee videolarına. Elbette ilk işim göz bebeğim Heather'ın videoları oldu. Heather kim diyeceksiniz, Heather bal gibi, bir içim su... Heather Beyonce'un arkasındaki değerli sayısız dansçıların en mükemmeli... Heather dört mevsim açan ve hiç solmayan bir çiçek. Heather bi tane. İdolümsün Heather!!

İşte efenim bu güzelim kızın bir videosu var ki Beyonce'un klasik hareketlerinden birini öğretiyor. Benim de işim gücüm yok ya (!) inat yaptım o hareket bütününü öğrenmeye. Üç gündür azimle çabaladım durdum ve sonunda başardım. Üzerinde biraz oynanması gerekiyo ama sonunda yaptım tüm hareketleri ezberledim çok çok şükür. Her ne kadar boynum tutulmuş, belim kırılmış (:P) ve kollarım ağrıyo olsa da cidden buna değdi! Bu şarkıya zaten hareket arıyodum şimdi cuk diye oturdu kelimenin tam anlamıyla ÇOHOŞ oldu yani.  O muhteşem hareketleri benim nasıl yaptığımı büyük ihtimal asla göremeyeceksiniz. Ama Heather'ı görün ona göre kafanızda bana uygulayın işte bare diye videoyu da buracığa bırakıyorum. 
 

3 yorum:

  1. ahaha yaptın mmı sonun afferinn sanaaa bravaa kuzum benim :) bana gösterebilirisnn hiç kaçarın yok na göreee :D ama bi yerlerinide kırmayayındın iyiydi yanii :D arada sırada sana lazım olursaa yani :) bi daha daha dikkatli ol :D tekrar tebriklerr sarı saçda çokk ykışmış sanaa yaaa ;) heather tam snn büyümüş halinn :) devamını bekliorumm :D bende bu müzikte dans ettim yaa bence hareketlerimizi birleştirip birlikte dans edelim ne dersin ahaha :) ;)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil